Statusul ei hi5… Trist sa vezi asa ceva :(

Nu ar strica o vizita la un psihiatru… :(

E fetita lu Tata! :) Dar taticul ar putea avea mai multa grija de fetita lui , pentru a nu face atatea prostii! Mai ales ca prostiile astea le publica si pe net fetita;)

(13 anisori, Cehu Silvaniei)

P.S.  Cine o recunoaste este rugat sa o avertizeze pe taticul ei! Sau sa ne contacteze pe noi si sa ne dea ceva detalii cum putem lua legatura cu tata fetitei! Vorbesc la modul cel mai serios!

Parintii au aflat deja : “Noi,parintii ei stim de acele poze din  momentul in care le-a postat pe facebook  si nu este cazul ca Dvs. sa ne dati lectii si sfaturi despre cum sa ne crestem copilu“…

Dupa mai urmeaza si un fel de “amenintare“ cu tribunalul pentru faptul ca am postat pozele fetitei pe site..

Dar eu va intreb dragi vizitatori voi ce parere aveti, ce parinti sunt aia care o lasa pe copil sa isi posteze asemenea poze pe net?

Raspuns pentru parinti: Pozele nu au fost “furate“ de pe facebook , probabil au fost luate de pe hi5 dupa cum se vede in prima poza… Si spun probabil pentru ca pozele le-am primit pe mail, nicidecum nu le-am “furat“ noi!

In rest nu mai comentez nimic deocamdata. Si daca e sa fie, ne vedem la tribunal, asta este!

Luptam pentru a face lumea mai buna , pentru a vedea si altii ce fel de oameni traiesc printre noi si nu ne dam batuti chiar daca ajungem si la tribunal!

Pe Curand!