O Lume Roz a Pitipoancelor

Free facebook fans, followers, likes - Social Media Exchanges Listmake-money-468x60

DE CITIT!

1) – Termeni si conditii nu sunt, nu ne pierdem timpul cu asa ceva :-P Gasiti asa ceva la siteurile asemanatoare de Pitzipoance! Termenii si conditiile deacolo sunt valabile si la noi ;)

2) – Nu furam (luam) poze de pe alte siteuri asemanatoare! In mare parte sunt gasite de noi, restul primite de la fanii nostrii :) Daca totusi apare o poza care este prezent si pe alt site, este pur intamplatoare (mare e gradina Domnului si repede se gasesc specimenele care traiesc in gradina asta) ;)

3) –  Nu lasati commenturi de genul:

a) – ``Tu esti mai analfabet ca cea din post“ – Nu avem timp sa fim atenti la lucrurile mici ca gramatica, scrisul corect, etc! Incercam ca nici noi la randul nostru sa nu ne legam de aceasta problema la Pitzipoancele noastre ;)

b) – “Fata asta este dragutza, nu are ce cauta aici“ Daca avetzi ceva de zis la o postare, ceva de acest gen, va rugam sa ne contactati pentru ca commenturile de acest gen NU se accepta!

4) - BlaBlaBla… Ar mai fi multe de spus dar nu am nici chef nici timp pentru asa ceva :-P O sa aplic lucrurile asa cum vreau eu si nu accept comentarii daca ceva nu va place! Se rezolva problema daca apasati acel X din coltul drept sus  al paginii! ;)

5) - Pentru orice alta problema, observatie, orice legat de acest site, va rugam sa ne contactati!

EnterClick.ro - Generator trafic web